EuroTrend Grup Imobiliar - Home  
English
 
Home Business Hotels Rezidențial Management investițional Contact
Prezentare companie Misiune Cariere
 
 
Sunteti aici: Home - Despre noi - Istoric
Newsletter
 

Istoria  Grupului  EuroTrend Grup Imobiliar a început odată cu înființarea următoarelor companii:

  • Compania GHT - și-a demarat activitatea în domeniul comercial în anul 1994, impunându-se pe piața desfacerii produselor petroliere en-gros și en-detail prin stațiile proprii de distribuție de carburanți, construite și amplasate în trei cartiere importante ale Clujului și una în Turda. Concepute și create în decursul a patru ani ca o rețea care să satisfacă cerințele din acea perioadă, marca a devenit cunoscută prin seriozitatea și corectitudinea cu care își trata și aprecia partenerii și colaboratorii.
    Vânzarea acestei prime afaceri în anul 2002 către un important concern internațional a însemnat reorientarea Grupului către un alt segment de activitate - investițiile imobiliare.
  • Eurocontact - a fost înființată în 1994 și activează ca investitor pe piața imobiliară din 2002, aflându-se în spatele a trei proiecte demarcate și finalizate în 2003, respectiv decembrie 2004.
  • Proiect EuroTrend® - creată în 1991, activează de asemenea ca investitor imobiliar și este "părintele" proiectului Cluj City Center.
    Noile proiecte de investiții urmăresc cu consecvență noua orientare a Grupului înspre segmentul complex de Real Estate Investements, aducând pe piața locală proiecte inovatoare și competitive, perfect adaptate noilor cerințe ale pieței.

Firmele care constituie grupul EuroTrend, acoperă activități din domeniul investițiilor imobiliare, a managementului financiar, dar și din domeniul comercial.

 
 
Cluj City Center Ramada Cluj Eden Residence AVOCADO Restaurant & Lounge
 
Oferte speciale Feed-back Press & Media Parteneri Linkuri Hartă site
 
 
copyright © 2007 EuroTrend Grup Imobiliar. Toate drepturile rezervate
site înfăptuit și găzduit cu de Beeline - Web design & more