EuroTrend Grup Imobiliar - Home  
English
 
Home Business Hotels Rezidențial Management investițional Contact
Misiune Istoric Cariere
 
 
Sunteti aici: Home - Despre noi - Prezentare companie
Newsletter
 
Prezentare companie

EuroTrend Grup Imobiliar este un grup imobiliar puternic, cu capital autohton integral privat. Grupul reunește mai multe firme, fiecare cu experiență în domeniul comercial și imobiliar. Seriozitatea și experiența, precum și deschiderea și respectul față de client sunt factorii care au impus compania EuroTrend Grup Imobiliar ca unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari prezenți pe piața clujeană.

Sub marca EuroTrend Grup Imobiliar au fost dezvoltate de-a lungul anilor 5 proiecte rezidențiale: Ansamblul Rezidențial Brancuși I și II, Ansamblul Condominial Bistriței, Ansamblul Rezidențial Traian Moșoiu și Ansamblul Eden Residence, însumând 283 de apartamente și vile. Toate aceste investiții derulate în ultimii 4 ani de activitate au impus un nou trend pe piața imobiliară și au implementat noi standarde de confort și calitate.

Dezvoltarea regională și maturizarea pieței imobiliare clujene sunt factorii care au determinat EuroTrend Grup Imobiliar să-și extindă aria de activitate pe alte două nișe: Business și Hotels. Ultimele două proiecte investiționale finalizate, Cluj City Center și Ramada Hotel Cluj, reprezintă răspunsul la noile cerințe ale pieței, fiind concepute pentru a satisface exigențele societății moderne.

 
 
 
Cluj City Center Ramada Cluj Eden Residence AVOCADO Restaurant & Lounge
 
Oferte speciale Feed-back Press & Media Parteneri Linkuri Hartă site
 
 
copyright © 2007 EuroTrend Grup Imobiliar. Toate drepturile rezervate
site înfăptuit și găzduit cu de Beeline - Web design & more